20090830

binatang itu mgkin dia..kn?

Apa rsanya bila org yg kita PERCAYA sbnrnya dia la yg MENIKAM kta dr blkg????????


i2 la apa yg aku rsa skrg.

Knp smpai g2 dia wat kt aku?

penah ke aku usik dia?

kalo xska gtau la btl2.aku blh trima..



** nora,tekaan mu mmg sharp skali pd sape org yg wat sume cite 2.**

7 mereka berkata2:

alvin si miskin bercherita.. said...

tak pernah!!!

alvin si miskin bercherita.. said...

aku selalu di tikam..tapi mama kata wat dunno jerk..sbb kite ader Tuhan kan..so go on wit normal day..

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
selamat menjalankan ibadah puasa.. semoga sentiasa diberi keberkatan.. insyaAllah. wassalam.

Afzainizam said...

salam kemerdekaan malaysia..langit di atas kepala tanah sebagai tapak..tanah ni aku dilahirkan..air dibumi ini aku minum.. udara disini aku sedut..hasil bumi disini aku jadikan darah dagingku..maka wajiblah aku pertahankan ini bumi yang ku pijak tak akan di punyai orang lain selain dari kami malaysia.. salam kemerdekaan pada anda tulus dari http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
salam bulan ramadan &
salam kenalan dari kami

liny honey said...

trima ksih sume.. =)

miss norafizan said...

wei...btol ker????korg de mslh dlaman ek?????

redfingger said...

fikir2kan lah...nape org 2 tikam kt dari blakang...mesti ada sebabnyer...bila da tau sebabnye...baru try settle kan...org xkan tikam kita tanpa sebab...m i rite???think it twice ya...